1. Registrirajte se

Vpis živali

Za oddajo živali v register morate biti registrirani. Če se še niste registrirali in prijavili lahko to storite tudi tekom izpolnjevanja obrazca.

Registracija zahteva oddajo vašega e-poštnega naslova in vnos željenega gesla za prijavo. Po registraciji boste prejeli na vaš e-naslov potrdilo o uspešni registraciji. Po tem se lahko prijavite v sistem.

Registriraj se

2. Izpolnite obrazec

Vpis-zivali
Vpis živali v register je preprost. Vse kar spletna platforma zahteva je, da izpolnete osnovne podatke ter oddate sliko živali.

Za oddajo živali v register morate biti registrirani. Če se še niste registrirali in prijavili lahko to storite tekom izpolnjevanja obrazca. V prvo polje vnesete vaše ime, ki se bo kasneje prikazalo pri vsakem vpisu ter v drugo polje vaš e-pošti naslov preko katerega boste potrdili registracijo (e-poštni naslov ostane skrit).

Oddaj vpis

Po uspešnem vpisu si bodo lahko naši uporabniki ogledali podrobnosti o vašem vpisu v rezultatih iskanja po posameznih kategorijah ali regijah. Zadnji vpisi so izpostavljeni tudi na naši prvi strani http://maletacke.si

vpisseznam

3. Pospešeno iskanje novih lastnikov vpisane živali

Z uspešnimi in preverjenimi marketinškimi prijemi pomagamo poiskati nove lastnike za vpisano žival, ki išče dom. Vpis na naši strani uspešno pripeljemo do večjega kroga ljudi kar pomeni tudi večjo možnost posvojitve v zelo kratkem času. Smo vez med posvojitelji in tistimi, ki žival oddajajo. Omogočamo, da potencialni posvojitelji direktno in na zelo preprost način kontaktirajo avtorje vpisov s pomočjo našega spletnega obrazca. Pogoje posvojitve določa avtor vpisa, komunikacija med obema interesentoma poteka direktno ter diskretno. Obiskovalci so spodbujeni k rednemu deljenju vsebin na družbenih omrežjih kar še dodatno pripomore uspešnim posvojitvam.