Spletna platforma za oddajo in posvojitve živali
Pomagaš lahko na različne načine. Veseli bomo pomoči predvsem na naslednjih področjih:

  1. Pisanje BLOG vsebin
  2. Upravljanje družbenih omrežjih (Facebook, Twitter, Google+)
  3. Video produkcija

Predvsem bomo veseli tistih, ki bi želeli pisati za naš blog. Blog je eden izmed učinkovitih načinov za privabljanje novih in obstoječih obiskovalcev na spletno stran. Redni obiski in rast prometa na strani zagotavlja, da ideja živi in raste. Večje število obiskovalcev posledično pomeni večje število posvojitev in oddanih vpisov. Vsebine bodo po potrditvi urednika objavljene in deljene tudi na naših družbenih omrežjih. Pišemo o različnih temah. Tukaj bodo uporabniki našli prostor za branje o posvojitvah psov in mačk, o skrbi za domače ljubljenčke, hrani, bivanju, ipd.

Pisci vsebin boste tako imeli možnost pridobivanja izkušenj, deležni boste tudi strokovnega svetovanja pri pisanju vsebin, izobraževanju o tem, kako se te vsebine povezujejo s spletno optimizacijo (SEO) ter o tem, kako upravljati kanale na družbenih kanalih, da dosežejo najboljši možen učinek. Spoznali boste različne metode ustvarjanja vsebin, tudi tiste skrite, ki jih strokovnjaki ne zaupajo kar tako.

Tudi aktivnosti na družbenih omrežjih pomagajo pri širjenju ideje in povečevanju števila obiskov na spletni strani. Z uporabo družbenih omrežij uporabnikom lažje približamo vsebine, ki so objavljene na spletni strani. Izbranim uporabnikom Facebooka ali Twitterja smo pripravljeni ponuditi možnost, da ustvarjajo in delijo vsebine, ki bodo privlačne za naše všečkarje strani.

Se dobro znajdete z ustvarjanjem posnetkov? Vsak vpis živali na naši strani ponuja možnost objave videa ob vpisu. Video vsebine dokazano dosežejo višji angažma s strani opazovalca. Video posnetki živali, ki iščejo dom, lahko pripomorejo k učinkovitejšemu dosegu in krajšemu času do dneva posvojitve.

Tvoje ime (obvezno)

Tvoj e-poštni naslov (obvezno)

Označi katero delo te zanima)
Pisanje vsebinUpravljanje z družbenimi omrežjiVideo produkcija

Zadeva

Tvoje sporočilo