KEYECU 10X Zamenjava Daljinsko Avto Ključ Fob 3+1 Gumb 313.8 MHz za Honda CR-V 2002-2004 FCC ID:OUCG8D-344H-A,Prosto programiranje

€73.68 €84.69

Postavka Opis 10Pcs Zamenjava Daljinsko Avto Ključ Fob 3+1 Gumb za Ta del je združljiv z: prepričajte se, da vaš prvotni daljavo, ima enako gumbi in FCC ID za vaš originalni daljinski OUCG8D-344H-CR-V 2002-2004 Posebne Opombe:

Programiranje (mora biti opravljeno zelo hitro)

Pridobitev vseh daljinski oddajniki za to vozilo in preberite navodila pred programiranje.

Vnos programiranje način boste izbrisali vse prej določenega upravljalniki za to vozilo.Morate imeti vse upravljalniki na voljo za programiranje vključno tisti, ki delajo.

Vnesite vozila in zaprite vsa vrata

Vsak od teh korakov je treba opraviti v petih sekundah po končanem prejšnjem koraku.Če ste vzeli več kot pet sekund ali naredi napako, mora začeti celoten postopek znova.

Vstaviti ključa v vžig, pridržite oddaljeni v vaši levi strani z dodatnimi upravljalniki blizu.Priporočamo ob upravljalniki off key ring za izvedbo postopka.Ko navodila pravijo, da pritisnite gumb za ZAKLEPANJE tipk, pritisnite na gumb za ZAKLEPANJE na daljavo za približno eno sekundo, nato spustite.

Opravljati vsako naslednje tri korake, nato ponovite vse tri korake, dve več časa za skupno trikrat vsak.Vklopite vžig v položaj ON, ki je označena II.Pritisnite gumb za ZAKLEPANJE na daljavo.Vklopite vžig v položaj za IZKLOP, označena I. (Ali korakov 1-3 tri krat)

Naslednji, obrnite stikalo za vžig v položaj ON, ki je označena II.

4. Z uporabo iste, ki so oddaljeni, pritisnite gumb za ZAKLEPANJE znova.Vrata ključavnice morajo cikel, ki označuje vozilo, ki je ZAČEL programiranje način.

5. Z uporabo iste, ki so oddaljeni, pritisnite gumb za ZAKLEPANJE znova.Vrata ključavnice morajo cikel, ki označuje vozilo, ki je PROGRAMIRANA, da daljavo.

Če imate druge upravljalniki za program, nato pa ponovite korak 5 z vsako dodatno oddaljeni ena po drugi.5. korak mora biti končan v desetih sekund za vsako dodatno daljavo.Lahko program do tri upravljalniki.

6. Vklopite vžig na IZKLJUČENO.Preizkusite vse upravljalniki.

Če oddaljenega je prtljažnik gumb boste morali držite to tipko navzdol za nekaj sekund za to funkcijo, da delujejo.Element Slike


  • Prilagajanje: No
  • R/C Funkcija: Z
  • Blagovna Znamka: Keyecu
  • Proizvajalec Številka Dela: OUCG8D-344H-A
  • Izmenjave Številka Dela: OUCG8D-344H-A
  • Država/Regija Avto Proizvodnji: Kitajska

Oznake: kedey tipko programer, honda tipko čip program, ključ programer honda kolesa, audi tipko programer, ključ programer honda tipke hitro, ključ programer honda mesto, tpms honda programer, immo auto tipko program honda, hyundai tipko programer, honda program ključ.

Morda vam bo všeč tudi