Avto Styling Notranja Oprema Udobje Uporaben Avto Eliminator Statične Auto Anti Statične Palico Svinčnikom na Dotik Tipka-Key Ring veriga

€5.92

O Ladijski

Ko bo plačilo potrebujemo čas za obdelavo vašega naročila.Običajno bo ladja ven, da bi v obdobju naselitve.Če želite, da ladja ven hitreje ali s kakršno koli zahtevo dobrodošli, da pustite sporočilo na nas.

O Povratne Informacije

Če ste zadovoljni z našimi element.Veseli smo, da lahko pustite 5 star povratne informacije.Naredite screenshot potem je da nam pošljete.Boste dobili veliko popust pri naslednjem naročilu .

Kako to storiti, če prejmete slabo element.

Če ne boste zadovoljni z element, ki ga je prejel, ne hiteti, da pustite slabo povratne informacije .Ker Maletacke.si ne more spremeniti povratne informacije, ki je zdaj .Če pustite slabe povratne informacije je težko dobiti odškodnino.Pravilen korak, vas prosimo, da se obrnete na prodajalca potem povejte svojo situacijo.Po potrjena, prodajalec vam bo rešitev.Če ne želite sprejeti, potem lahko predloži spor.

O Vrnitvi & Povračilu Stroškov

Če ste dobili razbiti predmet prosimo, da fotografije, nato pa nas kontaktirajte.Ponavadi mi bo ponovno pošlji .

Če želite zamenjati element in element, ki ni v uporabi, ki se lahko obnavljajo .Po tem, ko smo dobili vrnjenih element, potem pa bomo poslali postavko, ki jo želite spremeniti.

O Debelo

Sodelujemo z tovarni.Če imate lasten predmet, ali želite kupiti v veliko, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo poskušali naše najboljše, da ustrezajo vašim zahtevam.


  • Blagovna Znamka: RETFGTU
  • Element Teža: 15g
  • Posebne Funkcije: Odpravo Statične Elektrike
  • Postavka Dolžina: 10.5cm
  • Vrsta Materiala: ZLITINE
  • Postavka Premer: 2.5cm
  • Element Širina: 2.5cm
  • Postavka Vrsta: Obeski Za Ključe

Oznake: avto keychain, anti statični, keychain stylus, statični električni, avto statično, pero za tablični računalnik, anti statične ključ, auto keychain, odvajanje statične, avto ključ keychain.

Morda vam bo všeč tudi