2013-Kajmanski S GTS in 2013-Boxster GTS s kompas Usnje avto DashMat armaturni plošči, dash pad zajema preproge

€11.02

Imamo izdelek avto armaturne plošče tipke za 16 let, peta generacija za poseben avto, jo je z modno oblikovanje, thicked in kot nalašč rob, smo professinal izdelek vsakega, pls prepričani, da kupite.

2013-2015 Kajmanski S GTS in 2013-2014 Boxster GTS s kompas

FDP-51/52/55/56/58: Super Usnje

FDP-65/66/67/68: Super Poliester

FDP-71/72: Super Flanela

FDP-81/85/86: Splošne Poliester

PLS povej nam avtomobilov " vrste in leto, blaga coulor, volan je na levi ali desni, nato pa fotografijo avtomobila celotno nadzorno ploščo , desno in levo klima luknjo sliko, da nas

Na naslednji sliki je samo za referenco, avto armaturne plošče pad so bili spreminja in upgranding za vse ure, pošiljko, ki temelji na dejansko, če se boste morali za nekaj, pls povej nam podrobnosti, ne rečem, fuzzy koncept, tako kot da bi se izognili nepotrebnih sporov v prihodnosti.

O dostavi

Mi bo temeljil na vaši državi,ki se nanašajo na logistične rešitve, ki Alibaba ponuja za nas,za vas, da izberejo najboljši način dostave.Tako da boste lahko prejeli dobro v najkrajšem možnem času.Lahko preverite tako, da izdelka, ki ste jih naročili na spremljanje logistike spletni strani in vedo, kje to prihaja.

Vrnitev in Garancija

Avto armaturne plošče ploščica je narejena po meri za s pecial avto, tako da ne podpiramo vrnitve blaga:

1.če smo poslali napačno eno, ali pa se ne morejo obleko za vaš avto, in naš tehnolog pravijo, da je primerna za avto,pls pošlji ploščico nazaj k nam in chang za isti avtomobil " novo, prvo vrnitev, ladijski promet pristojbina in drugi, ladijski promet pristojbina se plača kupec.

2.če mi pošljete avto armaturne plošče pad, ki se ne morejo obleko za kupca avtomobila, in naš tehnolog pravijo, da ni primerna za vaš avto, pls poslati nazaj k nam, prvi vrniti ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Prejeli Opozorilo

Ko je avto armaturne plošče pad doseči, da vas , pls preveri, ali je v dobrem stanju, tako kot površina je poškodoval ali ne, nato se prijavite express, morate fotografija vseh dodatkov, ki skupaj z nami, tako da se prepreči nepotrebne spore v prihodnosti.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in podporo.


  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • material: Umetno usnje

Oznake: avtomobilska vrata, luč alfa gt, avtomobilska vrata, luč touareg, avtomobilska vrata, luč audi q7, avtomobilska vrata, luč qashqai, vrata avtomobila led luči lr4, avtomobilska vrata, luči ford st, primeru jbl tune 225 primeru, avtomobilska vrata, luči led e34, skp dragon ball tkanine.

Morda vam bo všeč tudi