Po meri bachelorette vrečko hangovers kit, vrečke noro vrvico za zavezovanje vreče dekle stranka darilne vrečke kokoš vikend korist survival kit dobrodošli vrečko

€17.96 €21.13

Vrečko Velikosti na Voljo: S:4" x 6" 10*15 cm

M:5" x 7" 13*18 cm L: 6" x 8" 15*20 cm

XL:8" x 12" 20*30 cm {STVARI OPOMBA} Olje paiting ali bleščice barve ali pearl trdne barve

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kako naročiti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Lahko prilagodite torbe, kako vam je všeč!

Lahko premeša in se ujemajo različne barve v en niz.V tem primeru prosimo, da izberete eno barvo, medtem ko je vaše naročilo, nato navedite podrobnosti v opombe ali v pogovoru polje.

Prosimo, poskrbite, da vam dajo vse informacije v obliki, kot je določeno spodaj:

**Prosimo, vključujejo naslednje podatke Ugotavlja, Da Prodajalec na blagajni:**

1. Pls pustite ime in lokacijo dogodka, ki ga želite uporabljati v prodajalec upoštevajte, smo sprejeli katerem koli jeziku, tiskanje.izberete lahko le en slog za sliko ali mešanico stilov, kot vam je všeč.Če želite drugih risanka ali logotip, pls, obrnite na nas in nam pošljite slike prvi in kraj bi neposredno, če vam je všeč.

2. Če ne veste, kako zapustiti sporočil v prodajalec upoštevajte, lahko postavite neposredno in po plačilu, pošljite sporočila neposredno na nas.

Vas prosimo, da mi sporočite, če kupujete v snop kot nudimo količinske popuste.


  • Glavni Material: Bombažne Tkanine
  • Spol: ŽENSKE
  • Številka Modela: 001

Oznake: modrc silikonski trak, ki imajo, črna mornar kapetan klobuk, črni avto pnevmatike daihaitsu, azamerica sprejemnik s1005, črni ogljik bambusa milo, acer zaslon telefona popravila, božič krinkami baby, acer roza tipkovnico pokrov, žarnice h 7 led audi a3 8p.

Morda vam bo všeč tudi